Jdi na obsah Jdi na menu

 


Zdravíme návštěvníky našich stránek. Budeme rádi, pokud zde zanecháte "svoji stopu", tj. vyjádříte se k našim stránkám, uvedete, co se Vám zde líbí, co se Vám nelíbí, o co byste naše stránky obohatili Vy, upozorníte na nepřesnosti v textu, chyby v určení rostlin nebo živočichů apod. Uvítáme i Vaše doporučení, kam se stojí za to podívat. Pokud rádi vyrážíte do přírody a touláte se (ať už po svých nebo na kole), zanechejte odkaz k Vám. Rádi k Vám nakoukneme. Tím, že nám zde zanecháte nějakou zprávu či vzkaz, dáváte nám i signál, že tyto stránky mají nějaký smysl. Svoji zprávu tu zanechejte formou komentáře (viz. formulář dole).                     Ivča a Jirka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: žádost o copyright

(Ivča + Jirka, 23. 11. 2012 16:00)

Dobrý den,
souhlas jsme poslali přímo na Vaši e-mailovou adresu na FZÚ. Kdyby nedorazil, ozvěte se, nebo zanechte e-mailovou adresu, kam máme souhlas zaslat. Jsme rádi, že se Vám naše fotky zalíbily.
Přejeme hodně úspěchů ve Vaší vědecké činnosti,
Ivča a Jirka

Prosba

(Radek Němeček, 2. 11. 2012 14:04)

Dobrý den,

rádi bychom Vás poprosili jestli byste na Vašich stránkách https://ivcajirka.estranky.cz/fotoalbum/2011-krkonose/ze-spindlu-dolem-bileho-labe-na-lucni-boudu-a-zpet-pres-kozi-hrbety/
neumístili pod aktivním slovem Krkonoše odkaz na stránky turisticko informačního portálu www.region-krkonose který provozujeme. Podpořte rozvoj cestovního ruchu v našem regionu. Pokud budete preferovat banner, rádi Vám jej zašleme.

Děkuji Vám za Vaši vstřícnost a přeji hezký den

Radomír Němeček

Re: Prosba

(Ivča + Jirka, 4. 11. 2012 12:14)

Dobrý den,
odkazů jinam na našich stránkách moc nenajdete. Dáváme je jen v případě, když chceme něco doporučit jiným na základě naší osobní zkušenosti. V horní liště pak máme ještě „Oblíbené odkazy“ na stránky stejných nadšenců, jako jsme my.
Dívali jsme se na Vaše stránky, ale je zjevné, že ač se navenek tváří jako regionální informační portál o některých našich oblastech, zejména horách, jedná se o stránky obchodní společnosti poskytující služby za účelem zisku. V současné době nemáme zájem na našich stránkách umísťovat reklamu formou odkazů nebo bannerů.
Doufáme, že naše reakce Vás neodradí od dalších návštěv našich „fotovýletů“. ;-)
Ivča + Jirka

potěšení na mé straně

(Luboš z Opavy, 22. 10. 2012 16:30)

Bylo mi potěšením projít alespoň kousek Vašich moc hezkých stránek. Můj hluboký obdiv. Chodím po naší republice pěšky už pár let (asi čtyřicet) a pořád mě baví poznávat. Vím, že není šance projít všechna hezká místa, tak alespoň obrázky.Díky za ně, jsou super. Obdivuji také přesné pojmenování organismů a malé info o nich. Skvělé. Chválím a vím proč, neb jsem "od fochu".
Určitě se nechám Vašimi stránkami inspirovat.
Hezký den. Luboš z Opavy

Re: potěšení na mé straně

(Ivča + Jirka, 23. 10. 2012 2:32)

Pochvala někým „od fochu“ nás amatéry vždy potěší, díky. Už jsme zde kdysi psali, že určování a pojmenování každého živočicha a rostliny nás učí a posouvá vpřed. Člověk má tak dnes mnohem lepší znalosti než před pár lety. Budeme se těšit někdy v budoucnu…;-)

vaše stránky

(Marek, 8. 9. 2012 21:48)

dlouho jsem neviděl tak dobře udělané stránky. krásné výlety s určením všeho co lze u nás najít. dobré fotky a spousta informací. ještě jsem všechno neprošel, ale vrátím se. nikde jsem nenašel výlet směr orlické hory, nejblíž bylo broumovsko. doporučuji obě orlice, pevnostní opevnění dostupné z turistických cest(zaječiny, hanička, komáří vrch.....), ....
přeji aby vám cestování vydrželo a máte stránky opravdu hezké
marek brandejs

Re: vaše stránky

(Ivča + Jirka, 9. 9. 2012 18:53)

Ahoj Marku,
kombinace tvého jména a příjmení je nám nějak povědomá. Nemáš náhodou fotogalerie na „nahuby.sk“, kde je hodně nočních motýlů? Možná se ale jedná o náhodu… ;-)
Díky za pochvalu našich stránek. Že jsi vše neprošel, se ani moc nedivíme. Už zde máme přes 17 tis. snímků v cca 300 fotogaleriích. V Orlických horách jsme byli už před mnoha lety, takže tady je nenajdeš. Máme je také v plánu a určitě na ně časem dojde. Každopádně díky za tip a zase někdy příště.
I+J

Děkuji za kontakt

(Vašek, 16. 8. 2012 10:41)

Velmi zdravím,

a děkuji panu Němečkovi za tento krásný odkaz. Ještě jsem tu možnost pořádně vše prostudovat ale prvních pár okamžiků strávených na Vašich stránkách mě naplňuje pocitem blaženosti nad naší krajinou a místy které znám většinou jen letmo (ze sedla bicyklu).
Přeji nekonečné nadšení a těším se na setkání, ať už v přírodě ve stínu vzrostlého javoru nebo u nás v servisu Ros.

Vašek Zeman
Váš garážník:)

Re: Děkuji za kontakt

(Ivča + Jirka, 16. 8. 2012 23:23)

Zdravíme na Poříčí,

máme radost, že se u nás na stránkách líbí. Občas není špatné se vypravit ze sedla bicyklu zpátky na zem. Člověk se pak může lépe kochat a vychutnat krajinu i přírodu.

Tak se třeba zase potkáme dříve, než by si člověk myslel… :-D

Ivča + Jirka (+ Jettík)

Neopakovatelná noční prohlídka

(Hrubý Jaroslav, 13. 8. 2012 9:52)


Příznivci Linhartovského zámku pod záštitou Města Město Albrechtice vás zvou na noční prohlídku zámku a zámeckého sklepení se závěrečným ohňostrojem.Linhartovský zámeček prozáří při noční prohlídce přes 4 tisíce svíček. Ty pak vytvoří neopakovatelnou atmosféru srpnové noci s Vše je připraveno na sobotu 25. srpna 2012 od 21 hodin. Pro návštěvníky bude otevřen vinný sklep U NETOPÝRA v přilehlém parku. Vstupné 20 Kč pro děti a 40 Kč pro dospělé

Srdečně Vás všechny zve kastelán zámku v Linhartovech Hrubý. J.



Omlouvám se za nevyžádaný mail děkuji.

Vymena odkazu

(Honza a Jitka, 26. 7. 2012 12:41)

Ahoj, budujeme podobny web na adrese cestovani.g6.cz a radi bychom s Vami vymenily odkazy. Co vy na to? P.S.: Jsme take z Brna :-)

Re: Vymena odkazu

(Ivča + Jirka, 26. 7. 2012 23:43)

Ahoj Jitko a Honzo, Brno zdraví Brno ;-))),
na vaše stránky jsme samozřejmě nakoukli a odkazu se nebráníme. Radost jste nám udělali výletem na Hrádek (Stagnov), i když jste sem na počátku jara vyrazili zcela náhodou. Pokud se někdy v budoucnu na toto místo vrátíte, tak máme pár tipů. Kdyby jste pokračovali směrem na západ, narazili byste cca po 1km na zříceninu Kuchlov (a pokud byste pokračovali dál na západ, dorazíte až do Ruprechtova, kde tímto zdravíme starostku Světlanu… :-) Ruprechtov a okolí stojí také za návštěvu a vřele doporučujeme, viz i naše stránky…). Velmi v oblibě máme i cestu na druhou stranu. V Rychtářově stojí za zmínku bývalý lovecký zámeček Troyerstein a hlavně rodný dům neprávem opomíjeného Aloise Musila nedaleko kostela (náš největší orientalista a arabista, ale i cestovatel nebo spisovatel). Na rodném domě je ale jen busta a Musilovi je věnována část expozice v muzeu ve Vyškově. Za návštěvu stojí údolí Velké Hané mezi Rychtářovem a Hamiltony. Říčka v létě poslední roky sice v létě občas vysychá, ale střídající se zde louky a lesy nemající chybu. A je-li dost vody, jsou zde krásné tůně a meandry. Toto údolí jsme měli svého času pěkně „zmapované“. Věděli jsme, kde je sršní hnízdo, kde lze narazit na zmije, kde jsou u Velké Hané zkameněliny…, ale dnes už je to asi všechno jinak a my v těchto končinách asi 6 let nebyli… :-( A v Hamiltonech se dá vylézt na kopeček, kde stával hrad Miloty z Dědic a nedaleko je studánka Strachotínka u kapličky s úžasnou vodou… Měli bychom v této oblasti i další tipy na zajímavá místa, ale ta už se nachází ve vojenském prostoru, kam se zatím nesmí… ;-) To jsme se nějak rozepsali, tak končíme a zase někdy příště.
I+J

Sedmihoří

(Lída, 30. 6. 2012 14:15)

Sedmihoří jsem uvedla z toho důvodu, že jsem na vašich snímcích nenašla žádnou fotografii přímo z vrcholu některého z kopců, kde jsou nádherné skalní útvary. Přeji mnoho zdaru ve vašem putování po naší krásné zemi.

Re: Sedmihoří

(Ivča + Jirka, 30. 6. 2012 23:24)

Jasně, rozumíme. Jak jsme psali, Sedmihoří stejně stojí za opakovanou návštěvu. Na Domažlicku jsme byli už asi 5x a vždy se nám u vás moc líbilo. Krásný kraj se zajímavými místy a hezkou přírodou. Sice to máme trochu z ruky, ale na druhou stranu máme v Horšovském Týně kousek rodiny… :-) Budeme se zase někdy těšit na našich stránkách.
I+J

Skvělé

(Martina, 28. 6. 2012 8:18)

Moc Vám oběma děkuji za skvělé tipy na nádherné výlety. Doufám, že ve svém snažení budete pokračovat a že mě budete neustále inspirovat :-D.

Re: Skvělé

(Ivča + Jirka, 28. 6. 2012 23:33)

Děkujeme, ve svém výletování a zpracovávání fotogalerií budeme určitě pokračovat. Akorát letošek je na naše poměry trochu slabší. Ale určitě to doženeme v budoucnu. ;-)

Krásné

(Lída, 28. 6. 2012 13:49)

Narazila jsem na vaše stránky čirou náhodou a velice se mi líbily.Vše je perfektní , fotografie, úvodní články i popisky k fotografiím.Jsem z Domažlicka tak vám doporučím třeba Sedmihoří.

Re: Krásné

(Ivča + Jirka, 28. 6. 2012 23:26)

Lído, zdravíme na Domažlicko. Sedmihoří je dobrý tip. Dokonce máme na našich stránkách výlet do této lokality: https://ivcajirka.estranky.cz/fotoalbum/2008-chodsko---horsovsko-tynsko/zahadne-a-okouzlujici-sedmihori/
V budoucnu se hceme určitě do Sedmihoří vrátit, protože se nám zde líbilo.
I+J

Bílé Karpaty

(Pája, 25. 6. 2012 21:02)

Prohlédla jsem si fotky z Čertoryje a jsou krásné! Sama sice nefotím, ale sbírám známky a udělala jsem známkový exponát o Čertoryji, který sbírá ceny nejen u nás, ale i ve světě.(http://www.japhila.cz/hof/0705/index0705a.htm)
Moc vám doma fandíme a hodně zdaru do dalších cest.

Re: Bílé Karpaty

(Ivča + Jirka, 26. 6. 2012 23:53)

Ahoj Pájo, také musíme pochválit. Máš to moc hezké, i „Zelenou lékárnu“. Mimochodem, námětová filatelie nám není cizí (určitě bys tipla správně: fauna a flóra). Aršíky od Knotkových považujeme za velmi vydařené a je jedno, zda se jedná o Třeboňsko, Šumavu, Dolní Moravu nebo Krkonoše… Budeme držet pěsti a přejeme další filatelistická ocenění.
I+J


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »