Jdi na obsah Jdi na menu

 


Jaro na Pálavě 5

O víkendu 22.-23.5.2010 jsme si naplánovali Pálavu. V Brně bylo po oba dny hezky, zato Pálava zafungovala zmíněný víkend jako magnet pro všechny dešťové mraky. Sobota i neděle zde slušně propršela. Chtěli jsme vyrazit do těchto míst hlavně prozkoumat, jestli už rozkvetly áróny východní, který má květy schovány v toulcích. Tato rostlina patří mezi vzácnější druhy vyžadující další pozornost. A když už jsme zde byli, tak jsme se nemohli nepodívat. Fotogalerie je tentokrát poměrně chudá, protože nás odradily rozblácené cesty, kde to klouzalo jako na náledí, a nepřestávající déšť.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

RE: Klouzačka

(Ivča + Jirka, 24. 7. 2010 0:04)

Letos na klouzačku máme docela štěstí. Když se podíváš na zatím poslední fotogalerii "Přírodní park Výhon u Židlochovic 2", tak tam jsme dopadli v bledě modrém. :-) A s tím časem máš pravdu, navštívili jsme pár sklípků, kam bychom se jinak nedostali, protože bychom běhali v přírodě, a nakoupili úžasná vína. :-))

Klouzačka

(Krtek, 23. 7. 2010 17:02)

Ahoj Ivčo a Jirko, to se zas něco s tím počasím povedlo, viďte. Obdivuji vaši snahu doufat do poslední chvíle, že se vše na dobré obrátí a i tak se vydat na výlet. Nuž co, pro jednou to nevyšlo, co nevyšlo, aronek je náhodou fajn (i s bleskem) Když nebylo cojiného fotit, aspoň vám vybyl čas na něco jiného, na co ho jindy moc nezbývá :-)))...... (při tolika fotkách)