Jdi na obsah Jdi na menu

 


Nejen medvíďata v ZOO Brno

Narození medvíďat lední medvědici Coře v ZOO Brno a jejich vypuštění do výběhu nás přimělo ZOO navštívit na konci zimy. Mimo medvíďat nás hlavně překvapilo to, že jsme viděli detailně i taková zvířátka, které se nám dříve nepoštěstilo. Zjeména vlka kanadského, kterého jsme vždy viděli jen zdálky...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

TYYYJOOO

(Violet Betty, 2. 1. 2013 22:05)

TO JE SKVĚLÍ A NEMÁM SLOV! WOW!!!!!!!!!!!!

Re: TYYYJOOO

(Ivča + Jirka, 2. 1. 2013 23:24)

:-D :-D To je prima, že nemáš slov. To se ti tato fotogalerie asi fakt líbila. Medvíďata jsou skvělá. A nyní se před měsícem narodila nová. Cora se zatím o ně hezky stará, takže to vypadá to, že přežijí. Už těšíme, až se na ně zajdeme podívat a pokud bude možnost, určitě je zvěčníme a věnujeme jim jednu fotogalerii.
I+J

RE: ZOO

(Ivča + jirka, 7. 5. 2009 23:13)

Máš naprostou pravdu, jako plyšáčci... :-) Byli jsme tam hned ze začátku, když je vypustili s mámou do výběhu. Díky tomu, že byla hrozná zima, jsme tehdy u výběhu byli jediní, takže se dobře fotilo. Fotek jsme napráskali mraky, takže byl problém vybrat jen některé. Věnovali jsme je také ZOO, takže se některé z nich objevili i na jejich webovkách. Možná jsou tam dodnes, nedívali jsme se.

Zoo

(Zuzka (24zuzana@seznam.cz), 7. 5. 2009 14:17)

Bill a Tom byli fakt nádherní! :-) My jsme je také viděli, ale ne tak malinké... Byla to legrace, pozorovat je, jak si hrají... Jeden medvídek byl takový aktivní a pořád skákal do vody, všelijak poňoukal maminku i brášku, ale ti zase chtěli mít klid... Musím se usmívat, když je vidím na vašich fotkách :-)) Jsou jak plyšáčci :-)))