Jdi na obsah Jdi na menu

 


Mezi Horními Mísečkami a Špindlerovým Mlýnem

 

Ve druhé polovině července 2010 jsme zavítali do Krkonoš. Protože jsme dorazili pozdě odpoledne, tak první den jsme se jen „rozešli“ menší procházkou po okolí Horních Míseček, z čehož vznikla tato minifotogalerie. Horní Mísečky jsou horské rekreační středisko položené v nadmořské výšce 1000 m n.m. v klidné oblasti obce Vítkovice na svazích Medvědína západně od Špindlerova Mlýna. Pokud by Vás zajímalo více informací o tomto místě, můžete nahlédnout do naší loňské fotogalerie.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mísečky a Špindl

(Krtek, 17. 11. 2010 22:28)

Ahoj Ivčo a Jirko, nejprve jsem hodně koukal, zda jsem u vás správně, ale brzy bylo po pochybách, jen se teď musím trošku přeorientovat na novou grafiku stránek. Vypadají dobře, líbí se mi písmo a okamžitý přehled příspěvků pod danou hlavičkou.
Hezký výlet i když jak píšete krátký. Zaujaly náprstníky 757,790, stružilka 764, stíny 770 i barvy okolí Stopy

Re: Mísečky a Špindl

(Ivča a Jirka, 18. 11. 2010 21:48)

Ahoj Krtku,
někdy to chce občas nějakou změnu. :) Jenom dobře, jestli se Ti změny líbí. Pokud se jedná tohoto výletu, byl to skutečně takový pidivýlet. Nyní už pracujeme na fotogalerii, která bude rovněž z Krkonoš, a proti tomuto to bude megafotogalerie (cca 190 fotek). Kdyby nám nezhavaroval počítač, možná by se to už chýlilo ke konci. Každopádně se je na co těšit a z Krkonoš (z české i polské strany) budou následovat i další fotogalerie… Tak jen trpělivost. :)