Jdi na obsah Jdi na menu

 


Zdravíme návštěvníky našich stránek. Budeme rádi, pokud zde zanecháte "svoji stopu", tj. vyjádříte se k našim stránkám, uvedete, co se Vám zde líbí, co se Vám nelíbí, o co byste naše stránky obohatili Vy, upozorníte na nepřesnosti v textu, chyby v určení rostlin nebo živočichů apod. Uvítáme i Vaše doporučení, kam se stojí za to podívat. Pokud rádi vyrážíte do přírody a touláte se (ať už po svých nebo na kole), zanechejte odkaz k Vám. Rádi k Vám nakoukneme. Tím, že nám zde zanecháte nějakou zprávu či vzkaz, dáváte nám i signál, že tyto stránky mají nějaký smysl. Svoji zprávu tu zanechejte formou komentáře (viz. formulář dole).                     Ivča a Jirka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Pěkné stránky část druhá :-)

(Ivča + Jirka, 18. 4. 2011 23:11)

Oba dva důvody nám byly jasné. Pokud jde o "vyplivnutí vyhledávačem", tak to chce čas. Pokud budeš stránky stále aktualizovat a doplňovat, budeš se ve vyhledávačích dostávat pomyslným žebříčkem nahoru. A pokud budou přibývat odkazy na stánky i na jiných webovkách, bude to mít svůj pozitivní vliv. K nám první měsíce chodilo na stránky cca 10-15 lidí/den, a to byli spíše kamarádi, kterým jsme poslali odkaz. Časem se to začalo trochu zvedat, nicméně ještě před rokem chodilo k nám přes vyhledávače cca 40-50 lidí/den. Dnes už je to zase o něčem jiném, i když ono se to mění podle sezóny.
A co prsty, už je to přes to všechno na dobré cestě?
Držíme ti pěsti pro štěstí.
I+J

Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky část druhá :-)

(Lea, 19. 4. 2011 10:29)

Já si nedělám ambice na to, aby moje stránky navštěvovalo x-lidí. Jde mi opravdu jen o to, aby až za pár let někdo omrzne tak vážně jako já, při zadání "omrzliny" do vyhledávače mu to mimo jiné vyhledalo i moje stránky. Ono se to možná nezdá, kdo to neprožil tak to nepochopí, ale například pro mě ten první měsíc, kdy mi hrozila amputace, bylo velmi důležité sehnat někoho se stejnou zkušeností. No a neuspěla jsem, lidi jsou, ale bohužel nikdo z nich nepovažoval za nutné se mi zpátky ozvat.

Pěkné stránky!

(Lea, 3. 2. 2011 22:47)

Zdravím z Prýglu, na Vaše stránky jsem se dostala přes stránky kamarádů /www.ursus.cz/ a pobavilo mě, že jsme vlastně sousedi :-) My tak vyvedené webovky nemáme, ale posílám alespoň odkaz na nějaké fotky a články na netu.
http://picasaweb.google.com/vargovciklubos
http://picasaweb.google.com/2009suomi
http://treking.cz/souteze/2010-03.htm

Re: Pěkné stránky!

(Ivča + Jirka, 5. 2. 2011 0:37)

Ahoj sousedé, možná máme k sobě blíže, než v tuto chvíli tušíme. :-) Je to každopádně dobrá náhoda. Díky za pochvalu, kterou musíme opětovat. Dívali jsme se na uvedené odkazy. Pokud se jedná o naši republiku, tak většinu míst procházíme vzájemně ve svých šlépějích. Skandinávie vypadá hodně dobře a Island rovněž (ledové brodění musí být zážitek). Článek z náhorní plošiny Finnmarksvidda je čtivý, určitě v psaní pokračuj. Brzy se ozveme na mail pro heslo na celý cestopis. :-)
I+J

Re: Re: Pěkné stránky!

(Lea, 5. 2. 2011 14:18)

Dík za pochvalu. Řeky jsme brodili nejen na Islandu, ale i v Norsku na Finnmarksvidě, jen to nemáme zdokumentované, protože v ten moment jsme měli jiné starosti :-)
Přidávám další naše upoutávky:
http://treking.cz/souteze/2009-03.htm
http://treking.cz/souteze/2008-03.htm

Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Ivča + Jirka, 5. 2. 2011 18:10)

Leo, mrkli jsme samozřejmě i na další odkazy. Budeme se opakovat, ale pěkně se to čte. Spousta užitečných informací pro případné následovníky a zároveň se člověk pobaví (atak sobů neměl chybu…) ;-). Není divu, že autorská snaha byla v rámci soutěže po zásluze odměněna. O švédské Královské cestě jsme už něco slyšeli, ale finský NP Pallas jsme neznali. Máte i moc hezké fotky, které mají „ducha“, vážně prima. Asi by stálo za úvahu vytvořit vlastní webovky. :-)

Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Lea, 5. 2. 2011 19:07)

O vlastních webovkách jsem uvažovala a uvažuji, ale sešlo z toho - v tomhle jsem absolutní neznalec.
Vaše fotky jsou nádherné a pro nás inspirativní, díky.

Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Ivča + Jirka, 6. 2. 2011 0:52)

Leo, my jsme byli také neználci a dlouho jsme váhali. Nakonec jsme si vybrali „estranky“, kde člověk nemusí nic moc vymýšlet, jen si zvolí šablonu a „jede“. Takových možností je dnes více (např. webnode). A nebo formou blogu…

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Lea, 8. 2. 2011 20:47)

Dík za tip, mrknu na to a snad to půjde.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Lea, 11. 4. 2011 18:52)

Tak jsem se k tomu konečně odhodlala a založila si stránky. Mám na to nyní hafo času, už druhý měsíc si léčím omrzliny.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Ivča + Jirka, 11. 4. 2011 22:32)

Omrzliny, ježkovy oči, kde jsi k tomu přišla? Hlavně když to nevedlo k amputaci části těla. Adresu webovém určitě pošli. Rádi mrkneme. ;-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Lea, 12. 4. 2011 14:41)

V polovině února jsme se vydali na zimní přechod jednoho národního parku na severu Finska. No a při -42°C se mi to stalo.
Stránky jsou zatím ve výrobě, moc mi to s těma pazourama nejde, odkaz je zde
http://www.sileni-sobi.estranky.cz/
No a moje omrzliny mám zdokumentované zde
https://picasaweb.google.com/vargovciklubos/PredcasnyNavratZeZimnihoFinska#

Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Lea, 13. 4. 2011 10:04)

Dík, zatím s pokračováním stránek trochu bojuju, mám funkční jen dva prsty, tak mi to jde hůře. Nebude Vám vadit, když smažu ten Váš komentář na našich stránkách, kde uvádíte naši adresu? člověk totiž neví, kdo všechno to může číst. Respektive, kdybych ho mohla jen editovat, ale tohle nevím, jak technicky zvládnout. Ráda bych tam totiž ponechala to o halových jevech a smázla jen část.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Lea, 13. 4. 2011 12:26)

Tak Vás poprosím to zkopírovat bez těch PS a vložit znovu :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Lea, 13. 4. 2011 16:23)

Dííííííííííííííííík.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Lea, 13. 4. 2011 21:13)

Dík, sousedi :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Lea, 18. 4. 2011 15:24)

Tak hlásím, že se mi podařilo rozšifrovat Vaše příjmení :-)
Nechci to sem psát, jen mým takový zvědavý dotaz: stejné příjmení má i moje kamarádka, též z Bystrce, bluegrassová zpěvačka. Shoda jmen?

Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Ivča + Jirka, 12. 4. 2011 23:25)

Ahoj Leo, tak jsme se koukli, omrzliny jsou teda síla. Známe to jen z povídání od jednoho rodinného příslušníka, který byl v Himalájích a jeho kamarád přišel kvůli omrzlinám o několik článků u prstů na noze (on ale má neuvěřitelné zážitky, např. napadení a pokousání smečkou divokých psů v Amazonii..., řešení takové situace kvůli vzteklině ve vzdálených končinách je docela horor. Musela jim pomáhat ambasáda.). Hlavně, že jsi se obešla bez amputace. Prošli jsme si to detailně a černý humor obdivujeme. Hlavně držíme pěsti pro štěstí, tj. aby se vše v dobré mílovými kroky obrátilo a rychle vyhojilo.
Na nové stránky jsme koukli také. Kreativní a skvělý název. ;-) Zanechali jsme vzkaz.
I+J

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Ivča + Jirka, 13. 4. 2011 11:07)

Ahoj, klidně to smaž, není problém. Odstranit z toho jen část asi nejde. Jedině to tam vložit celé znova bez té části. ;-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné stránky!

(Ivča + Jirka, 13. 4. 2011 19:27)

Ráááádo se stalo. ;-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »