Jdi na obsah Jdi na menu

 


Zdravíme návštěvníky našich stránek. Budeme rádi, pokud zde zanecháte "svoji stopu", tj. vyjádříte se k našim stránkám, uvedete, co se Vám zde líbí, co se Vám nelíbí, o co byste naše stránky obohatili Vy, upozorníte na nepřesnosti v textu, chyby v určení rostlin nebo živočichů apod. Uvítáme i Vaše doporučení, kam se stojí za to podívat. Pokud rádi vyrážíte do přírody a touláte se (ať už po svých nebo na kole), zanechejte odkaz k Vám. Rádi k Vám nakoukneme. Tím, že nám zde zanecháte nějakou zprávu či vzkaz, dáváte nám i signál, že tyto stránky mají nějaký smysl. Svoji zprávu tu zanechejte formou komentáře (viz. formulář dole).                     Ivča a Jirka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav

(Jarka a Vašek, 18. 7. 2010 14:55)

Ahoj Ivčo a Jirko,
děkujeme za návštěvu na našich stránkách. Máte opravdu zdařilé stránky, budeme sem chodit k inspiraci pro naše další výlety. Naše stránky budeme nejvíce aktualizovat v zimních měsících.
Jarka a Vašek
www.prirodaavylety.webnode.cz

RE: Gratulace

(Ivča + Jirka, 11. 7. 2010 1:15)

Díky, díky, nám to snad vydrží. Tak uvidíme, jak těm ostatním, aby to vše také mělo nějaký smysl… :-)

gratulace

(renča, 10. 7. 2010 19:56)

Připojuju se a gratuluju ke krásným číslům a spokojeným, ba až nadšeným návštěvníkům :-)). A co jiného si přát, než aby vás to pořád bavilo a přinášelo radost a nám spoustu inspirace a poučení.

RE: Hurá!!!!!!

(Ivča + Jirka, 9. 7. 2010 23:39)

Ahoj stařešiny :-), děkujeme za milé přání. Máte pravdu, návštěvnost uvedená v Novinkách je pěkné číslo. Více jak trojnásobek návštěvníků za druhý rok, oproti prvnímu roku, je opravdu slušný nárůst. Další rok už to tak ale stoupat určitě nebude. Každopádně máme radost, že u nás objevíte, co Vás těší. Tak ať stařešiny přežijí roky našeho elánu. :-)

Hurá!!!!!!!!!!!!

(M.+F., 9. 7. 2010 17:36)

Gratulujeme ke dvouletému výročí.To druhé číslo je senzační.Děkujeme za všechny úvodní komentáře, ve kterých nacházíme mnohá nová poučení a
hlavně za překrásné snímky.Ať Vám elán vydrží mnoho dalších let a nás stařešiny přežije. Lovu zdar. :-)

RE: Pěkné

(Ivča + Jirka, 27. 5. 2010 19:30)

Díky za pochvalu stránek i fotek. Vždy to zahřeje. :-) S tím letošním počasím tedy nevíme. Je to vážně hrůza. Doufáme, že léto bude lepší než jaro… Pouzdřanská step patří mezi naše oblíbené. Je to taková botanická zahrada.

Pěkné

(Petra, 27. 5. 2010 12:30)

Velmi pěkné stránky. Krásné fotografie. Pokud vyjde počasí, vyrazím do Pouzdřanské stepi. Navnadili jste mě :) Jen tak dál! Zdraví Petra

RE: Oprava NS a naše fotky

(Ivča + Jirka, 14. 5. 2010 20:11)

Dobrý den,
pokud naše fotky zaujaly, máme radost. Určitě bychom souhlasili s použitím fotek na infotabule. Na našich webovkách máme fotky z důvodu úspornosti v ne ideálním rozlišení. Určitě by pro Vás byly zajímavější v lepší kvalitě. Věříme, že by nebyl problém je v našem fotoarchivu dohledat. Ozveme se Vám na e-mail.

RE: Spolupráce

(Ivča + Jirka, 14. 5. 2010 20:10)

Dobrý den,
děkujeme za nabídku. Zatím jsme odkazy na jiné webovky nebo kódy neřešili, i když k odkazům se už nějakou dobu chystáme. Jakmile to bude aktuální, rádi se ozveme.
Mějte se hezky,
I+J

oprava naučné stezky a vaše fotky

(Roman Klecker, 12. 5. 2010 10:25)


Dobrý den,

pro brněnské Nesehnutí pracuji na obnově přírodovědné naučné stezky kolem přehrady od Přístaviště přes hráz až za Sokolák. Chci se na infotabulích hodně věnovat rostlinným a živočišným zajímavostem přehrady a na vašich stránkách jsem objevil spoustu krásných fotek zajímavých druhů. Bylo by možné se domluvit na použití některých z nich na infotabule nové naučné stezky?
Můj email je: klecker(zavinac)email.cz, skype: fullmoonwalker
díky za info

Roman Klecker

Spoluprace

(podborsky, 11. 5. 2010 21:22)

Dobrý den,

jménem našeho portálu TuristickyAtlas.cz bych Vás chtěl požádat o spolupráci. Jednalo by se o výměnu odkazů mezi Vašim portálem a portálem TuristickyAtlas.cz. Vzájemná výměna pomůže oběma stranám ve vyhledávačích. Prosím umístěte náš kod na Váš web někam na hlavní stranu (patička, pravý či levý sloupec,..) popřípadě k článku o Kokorinu. Následně mi zašlete Váš kod odkazu, který umístíme do sekce ( http://turistickyatlas.cz/vse/misto/6265_hrad-kokorin.html dolu pod clanek )

Kod odkazu:

<a href="http://turistickyatlas.cz/vse/misto/6265_hrad-kokorin.html"title="hrad Kokořín">hrad Kokořín</a>


Budeme se těšit na spolupráci, nashledanou

TuristickyAtlas.cz

RE: nabídka hotelu

(Ivča + Jirka, 26. 4. 2010 22:31)

Dobrý den, Vaši zprávu "nabídka hotelu" mažeme z naší knihy návštěv, protože ji považujeme za komerční záležitost.
I+J

RE: koment

(Ivča + Jirka, 6. 4. 2010 23:07)

Děkujeme za blahopřání. Hrady a zříceniny máme moc rádi, ale není to vyloženě naše parketa. Pokud ale někde na ně narazíme při našich toulkách, určitě nemůžeme vynechat. :-) Třeba alespoň posloužíme jako inspirátoři, jak se podělit s ostatními a nefotit jen do „šuplíku“ pro sebe. :-) Tak zase někdy příště, určitě se zde nějaký ten další hrad (či zřícenina) objeví.
I+J

koment

(Josef Večerka, 6. 4. 2010 22:16)

To je paráda. Pár let fotím hrady a zříceniny,ale zatím jsem se neodhodlal to tak krásně zužitkovat. Blahopřeji. Joška

RE: putování

(Ivča + Jirka, 5. 4. 2010 21:29)

Ahoj Markéto, Brno zdraví Hradiště. Jestli Ti naše stránky berou dech v pozitivním slova smyslu, tak nás to samozřejmě těší. :-) A pokud jsme Ti ještě k tomu dokázali udělat radost, tak co více si přát. :-) Je to asi to nejlepší ocenění naší snahy. Je prima, jestli Ti některé informace na našich stránkách přijdou vhod. Přejeme spoustu krásných zážitků Tobě, všem nejbližším i kamarádům na Vašich toulkách.
I+J

putování

(makina, 5. 4. 2010 19:48)

Ahoj, dostala jsem se na Vaše stránky zcela náhodou, když jsem plánovala cyklovýlet Znojmo - Moravský Krumlov - Mohelnice - Dolní Kounice - Uherské Hradiště. Jsem z Uherského Hradiště, je mi skoro čtyřicet a se svými dětmi a kamarády putujeme po celé ČR. Myslela jsem si, že je naše příprava na výlety dostatečná, ale co vidím na těchto stránkách mi bere dech. Děkuji, ráda a určitě i často Vaše stránky navštívím a použiji Vaše poznatky i pro nás. Udělali jste mi obrovskou radost. Hodně štěstí, Markéta

RE: Jeden inspirativní odkaz

(Ivča + Jirka, 13. 3. 2010 1:31)

Jirko, odkaz známe z dřívějška, ale je to určitě dobrý tip a vřele se připojujeme k doporučení.

Jeden inspirativní odkaz

(Jirka, 12. 3. 2010 13:17)

Pro Ivču a Jirku a pro všechny ostatní, které zajímá ochrana živé přírody v ČR a chtějí vědět, co kde hledat :-)
http://www.cittadella.cz/europarc/index.php?p=index&site=default_cz

RE: Přátelé, děkujeme!

(Ivča + Jirka, 8. 3. 2010 0:39)

Moc, moc děkujeme… :-) Hezky se takové řádky čtou. Taková zpětná vazba je tou nejlepší motivací pro další pokračování našeho snažení. Budeme se těšit, že k nám v budoucnu zase nakouknete a něco inspirujícího u nás objevíte. Mějte se hezky.

Přátelé, děkujeme!

(Václav, 7. 3. 2010 22:04)

Něco tak krásně udělaného s opravdovou láskou a citem k přírodě, daného nezištně k dispozici pro potěšení i poučení jiným lidem, se jen tak nevidí. Děkujeme Vám s celou rodinou za jedinečnou inspiraci pro naše rodinné výlety. Znovu jsme si nad Vašimi galeriemi uvědomili, jak je u nás Doma krásně. Přejeme stálé zdraví a hlavně, ať Vám to chodí ještě dlouhá léta!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »