Jdi na obsah Jdi na menu

 


Zdravíme návštěvníky našich stránek. Budeme rádi, pokud zde zanecháte "svoji stopu", tj. vyjádříte se k našim stránkám, uvedete, co se Vám zde líbí, co se Vám nelíbí, o co byste naše stránky obohatili Vy, upozorníte na nepřesnosti v textu, chyby v určení rostlin nebo živočichů apod. Uvítáme i Vaše doporučení, kam se stojí za to podívat. Pokud rádi vyrážíte do přírody a touláte se (ať už po svých nebo na kole), zanechejte odkaz k Vám. Rádi k Vám nakoukneme. Tím, že nám zde zanecháte nějakou zprávu či vzkaz, dáváte nám i signál, že tyto stránky mají nějaký smysl. Svoji zprávu tu zanechejte formou komentáře (viz. formulář dole).                     Ivča a Jirka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Další tipy na výlety

(Radka, 3. 10. 2016 8:31)

Dobrý den, máme taky stejnou zálibu v cestování, jako Vy :) Nejdříve jsme cestovali jako studenti a teď jako rodina. Podle Vaší výzvy zde proto velmi rádi zanecháme svůj odkaz na kanál, kde rezentujeme navšívená místa. Třeba Vás to bude také inspirovat. Děkujeme :)
https://www.youtube.com/channel/UCXkMu0rDw3PvozjpKSvKS_A/playlists?sort=dd&view=1&shelf_id=0

červená nebo modrá?

(Tynaja, 5. 9. 2016 5:54)

Dobrý den, chystáme se též na Javořinu a můj dotaz na vás je, kterou z cest byste doporučili: jít po červené nebo po modré značce? Z textu článku jsem pochopila, že máte zkušenosti s oběma. Prosím o odpověď. Děkuji za vaše milé stránky, ráda sem chodím. Přeji hodně krásných výšlapů a fotek, které navnaďují následovat vás... :-)

červená nebo modrá?

(Tynaja, 5. 9. 2016 5:53)

Dobrý den, chystáme se též na Javořinu a můj dotaz na vás je, kterou z cest byste doporučili: jít po červené nebo po modré značce? Z textu článku jsem pochopila, že máte zkušenosti s oběma. Prosím o odpověď. Děkuji za vaše milé stránky, ráda sem chodím. Přeji hodně krásných výšlapů a fotek, které navnaďují následovat vás... :-)

Výdělek rychle a snadno

(pavel gunter, 31. 5. 2016 22:12)

Co kdybyste za každou reklamu, kterou jste přečetli nebo viděli, dostali zaplaceno? Jen za registraci dostanete 100Kč a to pouze použitím tohoto odkazu. http://www.ermail.cz/link/X7Y7VXaca7Tjc7JAACm7Naa7YCYlNNTX

.

(Pep, 12. 5. 2016 16:13)

Jirko, vrací se mi pošta jako nedoručitelná... nemáš plnou schránku?
P.

Re: .

(Ivča + Jirka, 12. 5. 2016 20:18)

Ahoj, asi bude plná, promažu ;-) Kdyby se ti to zae někdy stalo, klidně posílej na mail uvedený na těchto stránkách, tj. ivca.a.jirka@seznam.cz
Měj se,
J.

Radu

(Jitka, 6. 9. 2015 23:33)

Prohlížím si vaše stránky, pochvala.
Mám ale na vás dotaz, toužím se ještě jednou podívat na Kozí hřbety, trasu mám naplánovanou Sněžka lanovka a po hřbetech do Špindlu ale tak nějak se to bojíme jít přece už nám není 20. je ta cestička po Kozích hřbetech tak moc ůzká? Děkuji Jitka.

Re: Radu

(Ivča+ Jirka, 7. 9. 2015 22:56)

Cesta po červené i po žluté je po úbočí Kozích hřbetů a ty jsou obě v pohodě. Úzká bývala jen pěšinka přímo po hřebenu, která je ale uzavřená a zakázaná. Po té se dnes už nechodí. Takže po cestě se dá vyrazit bez obav.

Prosba II

(Pavel Fröhlich, 20. 8. 2015 10:50)

Omlouvám se za předchozí pravopisnou chybu v textu komentáře, myslel jsem si původně, že jste tým dvou dívek...., tak se tímto p. Jirkovi omlouvám. Nevím jestli to víte - asi ano, ale u vámi pořízených fotek "ropuch" alba jsem nikde nenarazil na nejzajímavější žábu tohoto lesa, kterým je evropská rarita - skokan ostronosý. Ten se v době páření zbarví na několik hodin celý do modra.. více na našem facebooku https://www.facebook.com/mestysnosislav?ref=hl nebo ještě více v sekci fotogalerie www.nosislav.cz

Re: Prosba a Prosba II

(Ivča + Jirka, 21. 8. 2015 0:14)

Zdravíme a už jsme reagovali na uvedený mail.
I+J

Prosba

(Pavel Fröhlich, 20. 8. 2015 10:35)

Dobrý den
pěkné fotky z Knížecího lesa v Nosislavi. Právě začínáme pracovat na nové knize o městysi. Chtěl bych se zeptat, zda-li můžeme použít některé z vašich fotek do naší publikace, respektive neměly byste zájem o případnou spolupráci na knize v této oblasti. Pokud ano kontaktujte mě prosím.
Děkuji a jsem s pozdravem
Pavel Fröhlich, starosta kont: starosta@nosislav.cz

Moc zajímavý web

(Pavel T., 11. 7. 2015 10:05)

Ahojte, objevil jsem Vaše stránky a musím chválit. Výborné, přehledné, mraky fotek i informací, spousta tipů po česku... a konečně se také někdy dozvím, že co potkávám po cestě, má svá jména. Váš přehled obdivuji. Že se někdo orientuje ve hmyzu, jiný v kytkách... to chápu, ale Vy se orientujete ve všem. A to ještě máte přehled přes historii. Z mého pohledu se jedná zřejmě o nejlepší stránky tohoto typu, na které jsem kdy narazil. Tak vydržte, je to skvělá jízda... ;-))
PT

Re: Moc zajímavý web

(Ivča + Jirka, 11. 7. 2015 20:13)

Ahoj,
děkujeme za milé a povzbudivé řádky. Budeme se snažit tu jízdu kočírovat dál a snad se dílo podaří. ;-)
I+J

Chválím..

(Jana, 23. 5. 2015 10:30)

Na vaše stránky jsem dostala odkaz od mé kamarádky,moc se mi líbí a jsou pro mne velmi inspirující.patří vám velký dík a obdiv.J.

Re: Chválím..

(Ivča a Jirka, 23. 5. 2015 11:47)

Ahoj, moc děkujeme za pochvalu, která je pro nás vítanou motivací. A kamarádku pozdravujeme, má zřejmě dorý vkus. ;-))
Ivča + Jirka

Jsi to ty ??

(Jura, 17. 4. 2015 8:46)

Čau Juro, jsi to ty nebo jen náhoda pech či něco podobného ?JKapounek.
Pokud jsi to můj spolužáku ty, potřeboval bych radu, kdy nejlépe navštívit Čertoryje (NPR) ?
A pokud budu ctít radu ohledně názvu kytiček jsi ochoten pomoct ?
Zdarec Jura

Re: Jsi to ty ??

(J., 17. 4. 2015 22:11)

Ahoj Juro, jsem to já. ;-) Pošli na sebe mail na ivca.a.jirka@seznam.cz. Rád poradím a pomůžu, budu-li schopen.
Hezký víkend,
J.

mandle

(Hanka Laláková, 30. 3. 2015 14:10)

Dobrý den, vaše stránky jsou velmi inspirující a krásné. Chtěla jsem se vás zároveň zeptat, jestli je možné, někde koupit mandle z produkce zde na Moravě. Pokud lze koupit tyto plody, prosím dejte mi vědět na můj email: zolice@seznam.cz , budu vám velmi vděčná. Děkuji a přeji krásný a pohodový den. S pozdravem Hana Laláková:)

Re: mandle

(Ivča + Jirka, 30. 3. 2015 23:06)

Děkujeme za pochvalu stránek. Už jsme reagovali na uvedený mail.
I+J

Úžasné stránky

(Jarka, 26. 3. 2015 10:39)

Zdravím Vás Ivčo a Jirko,
náhodně jsem objevila právě dnes Vaše krásné a přehledné stránky se zajímavým textem a spoustou fotografií z toulek po naší vlasti. Hledala jsem název kytičky, kterou jsem si v úterý vyfotila v Sedmihorkách v Českém ráji. A díky Vám vím, že je to Devětsil bílý. Určitě si Vaše stránky prohlédnu postupně celé, máme s manželem moc rádi toulky přírodou a toto je výzva k dalším výletům. Okolí Brna má štěstí na takové nadšence, jako jste Vy dva. Loni na podzim jsem náhodně objevila stránky Aleny Ilčik z Brna, které jsou podobné a také pěkné a inspirativní.
Vaše stránky si ukládám a už se těším, až si je prohlédnu a načerpám hezké tipy na výlety. Moc Vám děkuji za Vaši sdílnost s ostatními, oceňuji Vaši práci a jsem Vám za to vděčná.
Přeji Vám hodně zajímavých toulek a dalších fotografií, budu se na ně těšit.
Srdečně Vás zdraví Jarka od Českého Brodu.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »