Jdi na obsah Jdi na menu

 


Zdravíme návštěvníky našich stránek. Budeme rádi, pokud zde zanecháte "svoji stopu", tj. vyjádříte se k našim stránkám, uvedete, co se Vám zde líbí, co se Vám nelíbí, o co byste naše stránky obohatili Vy, upozorníte na nepřesnosti v textu, chyby v určení rostlin nebo živočichů apod. Uvítáme i Vaše doporučení, kam se stojí za to podívat. Pokud rádi vyrážíte do přírody a touláte se (ať už po svých nebo na kole), zanechejte odkaz k Vám. Rádi k Vám nakoukneme. Tím, že nám zde zanecháte nějakou zprávu či vzkaz, dáváte nám i signál, že tyto stránky mají nějaký smysl. Svoji zprávu tu zanechejte formou komentáře (viz. formulář dole).                     Ivča a Jirka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Pozdrav sousedům

(Ivča + Jirka, 1. 3. 2013 0:04)

Ahoj Leo, rekonstrukce je pakárna. ;-) Ale pak ten pocit... :-D, než to začne někdo ničit... :-(
Kam vyrážíte do hor? My už se těšíme na první posly jara. Možná se už tento víkend objeví.
K tobě jsme jukli a viděli, že kochači už tam opět jsou. ;-) Nový design je příjemný, určitě to nebyla cesta zpět.
Měj se a hezké jarní výlety. A kam to bude letos do tundry?
I+J

Re: Re: Pozdrav sousedům

(Lea, 1. 3. 2013 10:06)

Teď nikam, ale od Nového roku máme za sebou 3 výlety do hor /Javorníky a 2x Beskydy/, příští víkend Jeseníky.
K vidění jsou naše akce na picasa.
Na léto máme v plánu - jak jinak - Norsko na kolech, konkrétně http://www.kystriksveien.no/?lng=en
A doufám, že souhlasíte, že naše barva baráku je mnohem hezčí než Vaše :-)

Re: Re: Re: Pozdrav sousedům

(Ivča + Jirka, 2. 3. 2013 1:55)

Na Picasa koukneme. Norsko zní dobře, určitě budete spokojeni. A s barvou baráku máš pravdu, opravdu je naše mnohem hezčí než Vaše. ;-)

Pochvala

(Ludmila, 27. 2. 2013 15:07)

Náhodou jsem natrefila na vaše stránky a už více jak hodinu obdivuji nádherné fotečky z vašich cest. Máme s manželem stejného koníčka a určitě tady objevíme tip na nějaký náš další výlet. Všimla jsem si ,že jste byli už dvakrát na kroměřížsku , ale nikde tady nevidím fotečky z naší Podzámecké nebo Květné zahrady ,takže doporučuji ,pokud ještě někdy zavítáte tímto směrem ..... oba tyto skvosty jsou pro milovníky přírody jak dělané.
Zdraví vás a hodně pěkných výletů přeje Ludmila.

Re: Pochvala

(Ivča + Jirka, 28. 2. 2013 1:25)

Ahoj na Kroměřížsko,
asi dobrá náhoda, ale návštěvu Květné zahrady, Podzámecké zahrady s naučnou stezkou a rybníky a Přírodního parku Záhlinické rybníky s naučnou stezkou plánujeme na letošní rok. Pokud to vyjde, rádi bychom i do okolí Tovačova... Plánů je dost, tak ještě aby vyšla realizace. ;-) Každopádně děkujeme za tip. Snad si na oplátku nějaký tip najdete u nás. a za pochvalu děkujeme...
I+J

Ostroretky

(Luděk Řezáč, 18. 2. 2013 13:21)

Máte krášně udělané stránky. Teď v zimě radost pohledět. Často navštěvujete místa mému srdci blízké. Jako milovníku přírody mi dělá radost i vaše znalost jednotlivých druhů. Ve Svratce nad Vírem jste ale viděli ostroretky stěhovavé (na fotce).
Rybář Luděk

Re: Ostroretky

(Ivča + Jirka, 18. 2. 2013 22:57)

Ahoj Luďku,
děkujeme za pochvalu i určení ostroretek. Načervenalé ploutve nás mohly trknout. ;-) Hned to u fotky opravíme. Pokud jsme se trefili do vkusu, tak se snad tady ještě potkáme.
I+J

Super

(Miroslav Palfi, 25. 1. 2013 9:02)

Zdravím Vás.
Náhodou jsem narazil na Vaše stránky a musím smeknout. Nejenom nad Vaším cestovatelským záběrem, ale i nad krásnými fotkami. Asi nemáte zájem o vzájemnou propagaci, ale zeptání se je zadarmo. Adresa mých stránek je www.palfi.cz. Můžete tam najít i tipy na zajímavá místa, která jste v západních Čechách v roce 2009 minuli. :-)
S pozdravem M. Palfi

Re: Super

(Ivča + Jirka, 26. 1. 2013 1:39)

Ahoj Mirku,
díky za pochvalu. Na tvé stránky věnované Jáchymovu a okolí jsme koukli. Určitě v tom pokračuj. Doporučujeme ti rozšířit i fotogalerie a propojit je s jednotlivými texty. Určitě by byly přínosem i mapky k turistickým trasám, a nebo alespoň odkaz na mapy.cz či jinam... Ono se to ale dobře radí... :-D Každopádně se na tvé stránky určitě vrátíme. Se vzájemným odkazem souhlasíme a přidáme tě do „Oblíbených“. ;-)
Měj se,
Ivča a Jirka

PS: Jáchymov jsme naposledy navštívili už před x lety. Utkvěl nám kostel, radnice, lázně, mincovna a návštěva dolu. Detaily si ale už moc nepamatujeme. Určitě se v budoucnu do těchto míst rádi vrátíme a dáme i na tvé tipy.

Vaše stránka

(Violet Betty, 27. 12. 2012 14:59)

Ahojte, mám stránku prirodaavylety a musim uznat, že ta vaše je možná i lepší. No nic se nedá dělat. Když tak mi prosím napište na email který Vám ráda dám vědět.Potřebuji vaší pomoc. Díky

Re: Vaše stránka

(Ivča + Jirka, 27. 12. 2012 15:58)

Ahoj a dík za pochvalu, když zanecháš mailovou adresu, ozveme se.
I+J

Re: Vaše stránka

(Violet Betty, 2. 1. 2013 21:44)

JO. mOJE EMAILOVÁ STRÁNKA JE: violkabetty@centrum.cz a nebo:
violka.betty@seznam.cz

Re: Re: Vaše stránka

(Ivča + Jirka, 2. 1. 2013 23:23)

Ahoj Betty,
Posíláme na tvůj mail slíbený kontakt i „souhlas“ pro referát.
I+J

povolení pro zdroj

(Violet Betty, 2. 1. 2013 22:00)

Ahojte, znovu pžíšu, mohu prosím použít vaší stránku do referátu jako hlavní zdroj? Máte tu spoustu informací které se mi mohou hodit.
Mám referát o tipech na výlety A......
Mám sice vlastní stránku, ale ta vaše je suuupeeer a mnohem lepší než ta moje. Pokud jste si ji prohlíželi, zjistíte, že je to hrůza. Jinak moje stránka je: prirodaavylety.estranky.cz
Díky a AHOJ!
Betty

Re: povolení pro zdroj

(Ivča + Jirka, 2. 1. 2013 23:22)

Ahoj,
naše stránky do referátu využij jako hlavní zdroj. Souhlasíme. Na tvoji stránku jsme koukli už minule. Máš u sebe hezké fotky, ale celkově tam toho moc nemáš. Začátky jsou ale vždy těžké. ;-)
Měj se,
I+J

email

(Violet Betty, 27. 12. 2012 15:00)

Můj email Vám dám až zareagujete

Prosba o svolení

(Vavriková, 18. 12. 2012 20:29)

Dobrý večer, dodělávám podklady na projekt, do kterého bych ráda vložila dvě fotky Kamenný vrch a Holý kopec u Kurdějova. Našla jsem vaše fotky na googlu, prosím Vás o svolení přetisknout je do projektu. Tvoříme výukovou pomůcku do prvouky. Děkuji za odpověď. Vavriková

Re: Prosba o svolení

(Ivča + Jirka, 21. 12. 2012 20:25)

Už jsme reagovali na uvedený e-mail a souhlas poslali. Je nám ctí, že naše fotky mohou posloužit i v prvouce. ;-)

Prosba o svolení

(Vavriková, 18. 12. 2012 20:31)

Zapomněla jsem napsat meilovou adresu: vavrikovamiroslava@seznam.cz

žádost o copyright

(Ivan Pelant, 22. 11. 2012 18:16)

Dobry den,

píšeme s kolegou doc. J. Valentou populární knížku o luminiscenci, mela by vyjit v nakladatelstvi Academia, snad v roce 2013 (I. Pelant, J. Valenta: Studené světlo. Luminiscence doma, v přírodě a v laboratoři). Jednu kapitolu věnujeme také bioluminiscenci a chtěl bych Vas timto pozadat o svolení přetisknout do knížky vaše foto larvy světlušky (P1400016) a o případné sdělení vašich podmínek, které se k tomuto udělení mohou vázat.

Předem děkuji. Vase fotky jsou skvělé.

S pozdravem
Ivan Pelant


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »